Dienstverlening

Controleopdrachten

Controles worden vaak ervaren als een last. Wij verrassen u graag met onze prettige en informele aanpak. Wij worden ingeschakeld voor controleopdrachten bij ondernemingen waar er geen sprake is van een wettelijke controleverplichting maar er wel behoefte bestaat aan zekerheid omtrent de betrouwbaarheid van cijfers.

Door onze jarenlange ervaring met de controle van not-for-profit organisaties is als vanzelf een specialisme ontstaan. Specifieke regelgeving van toepassing op deze organisaties kennen wij van binnen en buiten. En onze rapportages die standaard een analyse van de financiële positie bevatten, met oog voor financiële kansen en bedreigingen, worden door onze cliënten hoog gewaardeerd.

Administratieve dienstverlening

Administratievoering vergt discipline. Wij staan onze cliënten hierin bij. Het resultaat is een up-to-date inzicht in uw financiële situatie. Een volledig digitale aanlevering van uw administratie draagt daaraan bij. Op efficiënte wijze vertalen wij de administratie naar jaarcijfers en belastingaangifte met oog voor fiscale mogelijkheden en risico’s.  Dit geeft u rust omdat u weet dat uw administratie in goede handen is. Ook voor uw loonadministratie kunt u bij ons terecht.